Anděl či démon
Při myšlence pouhé,
vidím křídla dlouhé,
překrásné stvoření,
pouze k zulíbání.
Můj strážný anděl,
rychle jsem probděl,
jen co jsem ji uviděl,
jsem si pomyslel.
Po noži sáhnu,
a s tebou budu,
nic mi nezabrání,
ona mě ochrání.
Přečteno 206x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)