Omlouvám že budu sprostý teď jsem na šrot jedu jak mašinérie před hrobem chcípni ty vládní kolumbárium snad odér smradu a špíny mě očistí od hnoje plných sraček snad bude láska zaplatím jsi devku na to nemám a už dost klid pohoda a jazz.
...vztek očišťuje...ne svět, ale vlastní hlavu.
27.06.2023 15:12:51 | Marten
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?