Co jse to všude děje doprdele makáme jak roboti všichni útočí slovy a činy a drahotou materiální dobou možná bude konec světa možná bude naděje věřím že to má vše souvislost viděl jsem lidí stárnout a umírat viděl jsem hodně teď chcipu jak spraskanej pes prosím Bože dej lidem pokoje dobré vůle ještě šanci já jse smrti nebojím věřím že ten kdo slouží a koná dobro to odsere ale odměna bude veliká a stojí za to a tak děkuji ti že jsi mi teď ukázal cíl mé životní cesty díky.