Slunce maluje šmouhy
až z toho přechází dech
budí to ve mě touhy
přejít na druhý břeh.
Co bude na druhém břehu
doteď neví nikdo z nás
bude mi tam do zpěvu
nebo jen ticho a mráz?
Jen šílenec mohl stvořit
tenhle ten lidský svět
který chce ničit a bořit
aby měl všechno hned.