Čekal jsem na vás dlouhou dobu
až mrtví začali vstávat z hrobu
a božská jízda z andělské pozice
začala střílet přehříšné jedince
a nebe světlem prozáří
Peklo
co bylo pevné rychle rozteklo
a staré modlitby nebraly konce
na nebi začali zvonit zvonce
bojové trouby vítaly bitvy vřav
a sílu víry v úprku ztratil dav
a z mlhy dechů povstal Bůh
a řekl Ďáblu: ty je suď!