Bůh na mě dávno zanevřel
nedělal jsem, co on chtěl
a tak se dnes dívá jinam
jeho zklamání přijímám.
Snad to nějak dožiju
a kalich hořký dopiju
vždyť co jiného zbývá
když není ve mně víra.
Pěkná, silná báseň. Ale souhlasit s ní nemohu. Nevím ,jestli zrovna já mám právo něco vysvětlovat, ale risknu to. Bůh Tě miluje, a to stále stejně. Je to Bůh Otec. Ale aby zůstal Bohem pravdivým, spravedlivým a reálným, nechce vůči Tobě překročit některé hranice, a jedna z nich je Tvoje svoboda. Obrazem je Ježíš Kristus. Sloužil, vyučoval, uzdravoval, křísil mrtvé. Vždy ale pouze tehdy, když k němu přišli, když ho požádali. Nenech si vzít naději. :-)
13.11.2023 21:35:16 | IMMANUEL
Kdysi mi "někdo" řekl, že pokud tě má Bůh rád, tak si tě k sobě vezme brzy...
12.11.2023 20:20:05 | RadoRoh