Kde je to kouzlo nehastne snad svíčka zrodu lehkého pírka
To snad dívka jasnost co nemá kamenný výraz znova prosit
O co o to čemu všichni říkají jinak a vědí v srdci že i kámen
Času zná svou hodinu často lidé kladou odpovědi v sám
Sebe je v mé duši nenacházím jen odcházím pryč dál od
Těch vzpomínek ticho mi dodá motivační promo je to
Tak jak ten nahoře to chce mít hodiny sekundy vteřiny utečou
Daleko a vysmívá jse mi ten rachach ďábel čert do tváře
Co jsem zasel to budu mít tiše poprosím poděkuje mi ta má snaha
Nechat slunce za zády a jít zas štěstím dál služebník skála.