Tuším
Snad vidím
Andělskou záři
Z nebe se line
Jak milostivě
Svatí se tváří
Spokojeně hladí se po břichu
Když vidí
Že své duše čistíme
Od hříchů
Zapalujeme ohýnky
V srdcích a očích
Zbavujeme se myšlenek
Závistných vlčích
Blíží se
Vánoce
Rodí se
Naděje
ta je pěkná Anfi... to chce písničku;) hezký den*
https://www.youtube.com/watch?v=q1XjYeODKjc
08.12.2023 10:08:33 | Sonador
Nevim co si hladí,
když na tebe hledí,
když na mě ale,
tak si asi
drbou brady,
trhaj vlasy...
Asi:)
08.12.2023 08:22:03 | Žluťák