Anotace: Veselé básničky přenechám Psavcovi a raději mu nebudu fušovat do řemesla, jelikož Psavečkovi jdou mnohem lépe.:-)
Já bych se raději kousala nudou, aby byli všichni hodní a bylo jen hezky medově, mám ráda pohádky :-))).
10.12.2023 18:32:32 | CULIKATÁ
Hezky , co hezky, kráááásně bude právě Tam kam směřujeme, Tam se zlo nemá šanci dostat:-)
11.12.2023 17:20:27 | Jeněcovevzduchukrásného