Děkuji Ti za přivítání, na liter.cz jsem tři dny.
nikdy jsem nic nezveřejnil, mám toho napsáno nmoho.
Je to dost osobní, pro přátele. Přečti si i to další.
Moje motto: Vím, že nevím nic a s tím chodím do ulic,
retardovaný stařík z Brna, jinak nic...
05.04.2007 20:14:00 | Bíša
jé... tedy, nechat zavřít ta zadní vrátka.. to mi vždy připadalo tak těžké..
04.04.2007 22:41:00 | Kapika
Tak na to že v boha nevěřím, tak přesně chápu tvoje pocity, ale jak jsi řekla sama, každý z nás v něco věří. Ještě k básničce, líbí se mi, jak u některých slov dáváš velká písmena, dobře to vyjadřuje co se snažíš říct.
04.04.2007 18:29:00 | Elvien