mkinko, ty jsi věřící? Taky se někdy modlím, přiznám se, ke svým mrtvým i živým, lidem, které mám ráda. V těch je můj Bůh.
30.12.2023 16:12:46 | Philogyny
Ano. Jsem pokřtěná v kostele v Plaňanech v roce 1977. Mám další jména po svých babičkách, kmotřenkách Jaroslava a Marta.
Farář mně i bratrovi dával vždy bonbóny a ráda na něj vzpomínám.
Byl to člověk s velkým srdcem. Pán Bůh už je s ním a má ho též v nebi rád.
30.12.2023 16:17:42 | mkinka
Taky mám druhé jméno Marta.
30.12.2023 16:46:26 | Philogyny