Asi není normální
jak Tě život uhodil
zůstala jsi morální
až do výše vlastních sil.
Posílám Ti sílu svou
taky něžné objetí
dobří lidé stále jsou
najdeš je u slz obětí.
...a víra hory přenáší
s láskou dává touhu
všechno bude jinadší
když se oddáš Bohu.