Proč jsem smyl barvy ze tvých červánků
A proč jsem vzal všechny tvé trumfy
A hodil je do ohně
Protože v noci se má spát
Nemůžu takhle na sobě pracovat
Když hvězdy svítí víc než naše Slunce
Které bez světla je jen zbytečný kotouč
Co už ani nehřeje
Zahraju ti tu naši ale pěkně od podlahy
Pojďte pane budeme si hrát
A na co?
Na obětí a vrahy
A jak se to hraje?
Já vás zabiju a vy budete dělat že jste mrtvej
Ale co když umřu doopravdy?
když básník umí se slovama jako zahradník s rýčem, tak je možné obdivovat každou brázdu, každý vryp, avšak v literatuře jde jistě také o hledání a sdělení, nestačí ty brázdy (slova) hezky položit
tady vidím samé dobré řádky a nejméně 3 4 5 nápadů (erotický, etický, fyzikální, televizní + víra) ale co tam v té dovedně porozryté zemi dohromady je?
05.01.2024 07:36:20 | Ezop
Medvědi z Kolína, životem prolínaj...
04.01.2024 15:56:05 | Philogyny