Možná brzy přijde posel světel z neznáma
a umlčí srdcem strachu svědky ztichlých snů?
Pojďme vstoupit až do nebe dvěma nohama
bez závisti provokace prázdna sarkasmů!
Až k nevinné říši dětí – z nekonečna hvězd –
zazní opět tiché slovo boží účasti?
S upřímností bude opět láska tiše kvést
i těm kteří bloudí světem zcela bez vlasti?
Nekonečno nad hvězdami vládne poušti dní –
spravedlnost z říše světla lásku odkládá?
Nebojme se vlastní smrti – přijde znamení –
které neporazí ani ďábla armáda!