VÍRU vzýváme s nadějí i láskou.
Napořád zůstanu nepoučitelná...
Na zlatém podnosu ji podávám.
Zapomínám, jak je zranitelná.
NADĚJE sytí celý život.
Dokáže překlenout zklamání.
Nikdy nemizí v nenávratnu.
Přemíře se nikdo nebrání.
LÁSKA... co důležitějšího?
Je nejvzácnějším darem.
Bez ní - vyprahlá poušť kolem,
kde srdce zmírá chladem.
Helena Vajgantová (ze sbírky "Metronom času")
PS - Píšeš krásně ...
19.05.2007 23:10:00 | Judita
..děkuji..za komenty.. :-)
..já žádný nedám..páč na toto téma..dnes jednoduše nemám..
..asi jarní únava materiálu :-)))
04.04.2007 22:15:00 | isisleo
...Bůh je jediná bytost, která vládne, aniž musí vůbec existovat...BAUDELAIRE Charles
...co, kdyby...jsem alibista...Bůh to ví...je milosrdný...
04.04.2007 10:42:00 | Lota