Brojíme proti všem a všemu
systém nás pomalu zabíjí
jak přijít na kloub problému
než z toho člověk zešílí?
Najít si útulnou jámu
vystlat ji slámou a senem
duši svou odevzdat pánu
odejít v klidu s andělem.
Možná nás kdosi zasype
hlínou a zbytkem snů
travnatý porost nás pokryje
a světlo prozáří tmu.