Až mé světlo zcela nově
nekonečno obejme
vytvoří mi nehotově
prázdno neobyčejné?
U zázraků mlčí hvězdy
prokletého stínu cest
které zaslepí své vjezdy
na okraji temna měst?
Nepochopí nikdo stíny
prastarého mlčení
ani nikdo vlastní viny
duší temna vězení?