Krok za krokem jde.
Kam? Nikdo z nás neví
Smrt nám život vysaje
a pak se anděl zjeví
pokyne svými křídly
pozdraví nás úsměvem
podá nám starou židli
ať na ni usednem.
Prožili jste život
a prošli daným časem
nabídne nám pivo
a knedlíky s masem.
Čeká nás rozhřešení
nebo peklo na zemi
v dalším pokolení
či ve znovuzrození?