Sejmutí z kříže.
Vzkříšení nastalo.
Saháme skrz mříže.
Samo Nebe se ozvalo.
Zlaťáky v prach,
duši mít čistou
a nemít strach
před trnitou cestou
Ty mříže chladné
jsou naše pochyby,
věřít není snadné,
ale co kdyby ...
Tohle se mi líbí, protože to Velikonoce chápu jinak než jako mrskání ženských po prdeli a ožírání si držky do němoty.
30.03.2024 11:52:03 | CoT
Tak ať jsou duše čisté,
vždyť nic není jisté...
Krásné velikonoce, Marti:)
30.03.2024 09:55:52 | Emily Říhová