bezbarvé a ošuntělé příběhy rituálu
texty průsvitné mezi provázky kancionálu
když pod nánosem okorávajícího času
tak trochu nechtíc halí svůj pel a svoji krásu
v tóninách slov mezi nebesy a liliemi
pokorná moudrost daná nám staletími
jak víno a chléb píseň v chrámech zraje
a dechem plní srdce po okraje
svírám vesel se nebes královno
šeptám zaplesej tvorstva koruno