Kdo?

Kdo?

Kdo vysvětlí víru správně,

než pochyba vyvstane?

Když na datla, že je káně,

datel datlem však zůstane.

 

Kdo pochopí pokoj, brate?

Zážitek marností prý je snad.

Proč vzrušení nemůže být svaté,

dle snů bytí si malovat.

 

Kdo rozpozná hřích, Synu,

když mysl bouře schvátí?

Strach v očích pro každou vinu,

slovo zlé pro ty, co se neobrátí.

Autor Caliéry, 01.06.2024
Přečteno 57x
Tipy 10
Poslední tipující: jitoush, Fialový metal, Psavec, Jiří I.Zahradník, paradoxy, Ondra, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je super.Moc se mi líbí.Tolik emocí.

01.06.2024 16:11:04 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí