Už víš jak žít,
když víš jak žít,bys měl.
A stále v srdci čekáš-předěl,
který život...život ve snu ukončí.
A máš znalost ceny života,
který nekonečný může být... .
Může??....měl by být.... ,
nekončící ,plynoucí a zábavný.
Vždyt´ i víš jak na to...cestu,
cestu znáš a víš co činit.
Tak pojd´se mnou Lin,
kráčet ,běžet...a milovat.
Tou cestou -cestou záchrany a odměny,
sám či s tou??,které srdce-chceš,
ano -tolik moc chceš...nabídnout.
Jenom...krok udělat...chceš???
Jenom běžet ...běh svůj,
jenom milovat... lásku svou.
Jenom vědět-jenom znát,
kde a jak získat život nekonečný,
život,štěstí,mír s věčnou odměnou.
Lásku v soulad s přežitím uvést,
milování,něha,pokoj srdce-toužení.
Vždyt´víš jak žít ,jak odměnu získat,
jak nesoužit srdce své i ženy milované.
To vše křest´an ví...za to vše ...,
platí se samotou dní a nocí.
Platí se posměchem,pohrdáním od davů,
a přece odměna je tak-tak lákavá...Lin.
Už vím jak žít...i snít,
s láskou i bez ní...sám i ve dvou.
Jak odměnu získat a nebýt sobecký?
To už vím- jako každý-kdo víru má,
kdo sní a žije zárověń ..kteří to unést,
dokážou a jejichž srdce -nikdy nestárnou...má nádherná lásko.