Já viděl Tebe v černých šatech
když zapomněl jsem vlastní stín
a kdesi v temných střechy žlabech
já nepochopil – kdo je Syn?
Ve světle temné nenávisti
když ztrácím duši v penězích –
vždyť nemohu být nikdy čistý
ve společnosti nevěrných
Jen tam kde Bůh je nepochopen
žijeme své zoufalství –
kde nejsi čisté duši roven
u nekonečna proroctví