Když srdce běží do chrámu
ptát se boha
proč lepšího života
nejsem hodna
odpověď
jak svěrací kazajka
zmučí moji duši
pak nenávidím život
Absolutně
ST Full house
10.08.2024 01:05:31 | kudlankaW
díky
10.08.2024 13:47:54 | rybka
I já bych se rád zeptal mocného proč se mi v životě stalo to, co stalo.
24.07.2024 16:39:39 | Admirál
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?