Anotace: Neboť Bůh tak miloval Ika, že dal svého jediného syna, aby Ik, když v něho uvěří, nezahynul, ale měl věčný život...(J3/16)
Tedy jaksi...omluvte neumělého veršotepce...
myslel jsem tím, že je ten dárek zabalený, po kupě, hotový, připravený mi ho nabídnout, spása dokonána
17.04.2007 22:16:00 | Ik
Hezké a působivé. Díky za ni.
-----
Jen jeden dotaz... v jaký KRABICI???
17.04.2007 13:28:00 | Hannazka
Ahoj Iku, je moc hezká. Utrpení a bolest nás posilují (můžeme pak lépe porozumět druhým lidem v jejich nesnázích, chápat jejich reakce a mnohdy překvapíme taky sami sebe). I když mám někdy pocit, že už nic nezvládnu, zůstává naděje v lepší časy. Díky Kristovi a jeho božské lásce k lidem má můj život smysl. Přesto bych byla raději, aby taková muka nemusel podstoupit. A své viny si "vyžrala" sama. Ale jsem jen obyčejný, hříšný člověk a nezvládla bych to tak jak on.
17.04.2007 08:04:00 | Inge