a na Bílou sobotu...
Maminka při uchu sluchátko držela
a přála babičce silného anděla
strážníčka, který stává při ní
po všechny vteřiny.
A já se sprchoval a smutně jsem tušil,
že smyju pot, ale ne špínu na duši.
Z očí mi vytryskly proudy slané,
nejsem ten, který dnes z mrtvých vstane.
Komentáře (4)
Komentujících (4)