Ave Maria
Stála a modlila se
k svaté,
protože ona
dala světu Krista.
Novou éru milosrdenství
a lásky, co se nezdá.
Drahá Marie,
ať Tvá moc zázrak
na vědomí k vyléčení přispěje.
Ty nejmilejší,
ochránkyně nemocných
i ženou bez které
by nebyl svět křesťanství.
Pro mě jsi jistota
i víry bohatství.
Ave Maria.
Vděčnost střídá dojetí.
Tvá síla je láska v poupěti.
Ovečka prosí za druhého o přijetí.
Aleluja.
Přečteno 97x
Tipy 29
Poslední tipující: Misha, mravenec, Sonador, Jan Kacíř, Kubíno, Tomcat, Paulín, Marťas9, jort1, zase já, ...
Komentáře (0)