Soška svaté Marie
Ptala se prababičky,
kdo je ta krásná žena,
že je jí nakloněna.
Počkej a řekni jí přání
a pochopíš.
Víra jí ze všeho uzdravila
i Kristův kříž.
Ptala se babičky,
jak se modlí
a ona se usmála,
že to má odkoukané.
Teď se dívá do nebe
a prosí obě,
ať je modlitba silnější.
Tři ženy jedné krve.
Dvě z nebe a třetí dole.
Bůh kyne.
Dopřejeme, ať se stane.
Slzy nebe hladí.
Ó pane.
Víra je láska
a bližní zázrak dostane.
Hele, ovečko.
Víš, že už máš vybraná všechna přání.
Úsměv nocí kráčí.
Já nic nepotřebuji.
Jen tomu a tomu uzdravení.
Děvče, rád bych pro Tebe něco udělal.
Bože, vždyť jsi v mém srdci
a vedeš mě jako mocný král.
Aleluja.
Dej Tvé síle překročit práh.
Zmrtvýchvstání z tíživého dna.
La a la ať každý si s Tebou zazpívá.
Přečteno 150x
Tipy 42
Poslední tipující: Misha, mravenec, Jan Urban, kozorožka, Jan Kacíř, Dejvis, Kubíno, Tomcat, Paulín, Marťas9, ...
Komentáře (16)
Komentujících (9)