Své srdce koupu ve štěstí
neskutečný krásný jas
s večerní tichou chvílí.
Odevzdání, radost, ruce
teplo i žár uvnitř sebe.
Šťastná chvíle,
promluva s Bohem
světlo v nás.
Tichá vteřina.
Můj rozum, mé tělo sladce usíná.
Odloučení, propast snění
zvolné teplé rozloučení.
Jas i žár ustává v nás.
Svět plný krás.
Odcházím do snů
do tiché tmavé noci
už nyní sám, bez pomoci
Boží.
Usínám...
A to se krásně chrupkalo, po procitnutí, opět srdíčko se ve štěstí koupalo:-). Krásnou dobrou:-)
10.09.2024 21:28:09 | CULIKATÁ
Znám též ty večerní chvíle....kdy štěstí pomalými krůčky cupitá k našemu srdci.
Velmi se mi políbila Tvá báseň.
22.08.2024 21:01:36 | Jarunka