Ten co tančí s mrtvolami

Ten co tančí s mrtvolami

Anotace: No to g

Každá molekula mého těla
By to tvoje šoustat chtěla
Jsem vosa ve tvých snech
Vezmu si tě
Jen mě nech
Dovolím ti olizovat kostky ledu
Nenechám tě vedle sebe usnout
To doufám ještě svedu
Vyplním tvá prázdná místa
Tím si můžeš být fakt jistá
Rozbiju tvé křehké tělo
Ne že by se mi to dvakrát chtělo
Ale musím s tebou něco dělat
Rozbít tvůj písečný hrad

Budeš se mě bát

Budu ti jíst tvoje vlasy
Líbat kosti hladit řasy
Sním tě celou zadek hlavu malíček
Udělám si guláš z tvých oplodněných vajíček
Protože jsem si tě vybral
Jo...přesně
Tebe
A ty jsi ty
jsi to ty



Láska je slovo které
Mě nebere
Sorry



Vařím párky abych je s tebou jedl
Dolívám ti pití abys ho se mnou pila
Biju tě abys měla strach

Protože dřív nebo později


Teď jsem tvůj despota
Ale zítra můžu být tvůj vrah




Dej mi pusu
A bež se mnou spát








A ještě jeden takový den jako byl dneska
....a...
!!!!
!



Mám tě tak rád...
Autor CoT, 22.07.2024
Přečteno 77x
Tipy 10
Poslední tipující: Fractura cordis aperta, jort1, IronDodo, Marten, Exnerka, cappuccinogirl, Anfádis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí