Tichá modlitba

Tichá modlitba

V koutě duše modlitbu mám,když své ruce pro tebe splétám.K výšinám své oči vzhlížím,srdce otevřené, myšlenky čisté.

Tvář si rukama očišťuji,ať hříšné myšlenky mou mysl nezkazí.Pokorně před tebou klekám,s úctou, která ti náleží, ó, Mohammede.

Skláním se před tvou velikostí,s vírou a důvěrou ti dávám své tělo, Pane.Proroka hluboko v srdci ukrývám,jeho světlo v mém nitru plané.

Mé myšlenky jsou jako vánek,pouhé přání, abys mě slyšel.V této chvíli ticha a klidu,mé srdce je otevřené, bez zábran.

Volám tě, Alláhu, můj Bože,v naději a víře, že mé modlitby budou vyslyšeny s pokorou

Autor zápiskyzméhlavy, 01.08.2024
Přečteno 74x
Tipy 3
Poslední tipující: cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí