ryba mlátí hlavou o zeď
už je zase na suchu
marné čekat na odpověď
zda se změní v ropuchu
evoluce napříč druhy
ve čtverce se mění kruhy
hodím kámen do vody
jsou to divy přírody
těla z opic, ryb i plazů, a kdoví čeho ještě
a taky z buněk, vzduchu, kyselýho deště
a kdo čím mlátí? - hlava o zeď či zeď o hlavu
velký mystik a humorista, kdo vytvořil nám povahu :)
11.09.2024 11:33:14 | šuměnka