chvalozpěv hrobní
Kostra třpytu večerního,
tóny hrobů zmrtvýchvstání,
přelud snad jen ducha spícího,
spory při rudém svítání,
křest těla, ducha Božího,
třmeny prachu v život vstání,
pramen smrti opouští dřímajícího,
slzy Marie tvoří rosu ranní.
Přečteno 83x
Tipy 7
Poslední tipující: IronDodo, jort1, Psavec, Jeněcovevzduchukrásného, mkinka
Komentáře (0)