... poněvadž...

... poněvadž...

 

 

Bouchl jsem pěstí do stolu

a čekal, že zázrak se stane...

Vážně!

Cha…!

Teď se té své naivitě směju,

jasně, svět se ani o píď nehne...

Kunda!

 

Tak šeptal jsem k Bohu modlitbu

a myslel ji fakt upřimně...

Vážně!

Cha, cha…!

Jak dopadlo to... co myslíte?

Ani o píď... už se ani nesměju,

Boha, Jehova, Alláha... jeho!

Kurva!

 

 

Mám vás lidi vážně rád,

ne... popravdě... vás miluju!

Jestli vy mě ne,

pomůže, když si bouchnu do stolu?

 

Ani o píď, já vím...

 

 

Autor Ž.l.u.ť.á.k., 29.09.2024
Přečteno 85x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zakázáno autorem díla.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel