Bůh nebe osázel hvězdami
abychom viděli, že je nad námi
a dal jim lesk a taky chlad
a to je způsob jak nás má rád.
Kamufláž hodná Boha
asi dnes vezmu roha
Musk prý už dělá lety
mezi ty chladné světy.
Teď ještě našetřit prachy
a pak jen neumřít strachy
dívat se na božské dílo
a vidět o čem se snilo.
Možná, že potkám Boha
Vesmír je od mládí touha
tak kdo tedy vládne světu
kdo mnou osídlil planetu?
wow - mé téma, můj souputník a známý
jo, jo - Vesmír je touha, milenec a vždycky s námi :)
16.10.2024 10:33:23 | šuměnka