Víra v Boha
Anotace: Byl bych rád za zpětnou vazbu diky;)
víra v Boha
Věřím v Boha svého,
však nesmrtelného.
Nevím, kam poděl se,
však na podzim zjevil se.
Můj Bůh je velký a silný,
pohne zemí i mou myslí.
V poslední době víru v něj mám,
neznám, kde se zjevil, jak přišel k nám.
Vím jen, že je mezi námi,
tak věřte a buďte rádi.
Přečteno 50x
Tipy 5
Poslední tipující: víc, mkinka, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)