Svět, malým místem je

Svět, malým místem je

Anotace: Je čas na slovo proroka...

   

 

Svět, malým místem je

 

Svět, malým místem je

Když za pár hodin, přeletíš ho

A ještě týž den, se vrátíš zpátky

 

Jak malicherné jsou přitom

Naše hádky, už brzy pochopíš to

Už vlastník stojí před branami

 

Praotec Noe, slyšel hlas

Jak možné je, že neslyšíš ho

Už blíží se jeho čas

 

Za denního světla, vstoupí

A ještě týž noc, se vrátí zpátky

Zkontroluje vinice

 

A vyplatí všechny správce

A ještě týž noc, vrátí se zpátky

Svět, malým místem je

 

Na naše malicherné hádky

Neskryješ se, vlastník zná

Všechny naše splátky

 

Neskryješ se, ještě dnešní noc

Si vlastník vezme všechno zpátky

Svět, malým místem je

 

Na naše malicherné hádky…

 

 

Autor Darbe Sao, 06.11.2024
Přečteno 38x
Tipy 7
Poslední tipující: karolinakarol, šuměnka, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

ano - to je velká pravda pane

svět je krásným místem

na hádky! a ať se co chce stane

tak vztahy ať zůstanou vždy čisté :)

06.11.2024 07:53:41 | šuměnka

líbí

Občas to na mě padne, když se okolo rozhlédu :-)

07.11.2024 10:39:48 | Darbe Sao

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel