EGO?

EGO?

 

Až na poslední cestě k Tobě

neuvidím vlastní stín

pak spolu s matkou v stejném hrobě

pochopím kdo je Tvůj syn

 

Vždyť kořeny své vytváříme

v nekonečné pokoře

a nehledáme nikde „jiné“

ve lživé stezce úhoře

 

Své lásce musíme se dvořit

pro nesmrtelnost budoucích

a vlastní EGO nevytvořit

ve světě zloby tonoucích!

 

Autor ARNOKULT, 06.11.2024
Přečteno 23x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, neumelec_zivota
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel