Život je zvláštní sen,
který se nezdá.
Jak tváře beze jmen,
jak jasná hvězda.
A ta tě provází,
na cestách v životě.
Oblaka prochází,
a k lásce nutí tě.
Když jdeš špatnou cestou,
tak hvězda vyhasne.
Život má chut hořkou,
v peklo se propadne.