Anotace: možná je to naivní, možná iluze, která mně zničí život_ je to má víra.
"Vrásky jak válečné zákopy" tak tohle se mi vážně líbilo =) a poslední dva verše taky ....celá ta báseň je promyšlená
14.04.2007 23:37:00 | Albertinka
skvělé.... nemám co dodat.. snad jen - možná by se ti líbila Citadela od Saint-Exupéryho (moje oblíbená kniha mimochodem ;)... z tvojí básně mám pocit že jsi člověk který by jí dobře rozumněl... :)
13.04.2007 20:43:00 | Marketka3x3
...a dobře děláš...tu poslední sloku si dej jako motto...byla by škoda svůj život planě promarnit...
12.04.2007 19:18:00 | Lota