Beránek Boží
Anotace: Beránek Boží je mou nadějí.
Vlk v rouše beránčím
stojí, hladově čeká.
Ta představa mě leká,
tuším jeho hrozný čin.
Beránek vysvlečen z kůže,
stojí tu nahý přede všemi,
vydán na pospas kruté zemi,
kde krev vytéká z růže.
Zástava srdce nad představou,
že smrt je možno porazit
a vysvobodit slepý lid
vzkříšením, Boží slávou.
Komentáře (2)
Komentujících (2)