Křest? Uvažuju o něm. Věřim, že nikdy není pozdě=) A sára bude (nebo už měla?) mít určitě velikou radost, že jí někdo napsal tak hezkou báseň jako je tahle=)
31.08.2007 22:38:00 | Já Esther Ruth
Moc krásně napsané....nejsem věřící, ale kostely mají pro mě takové nějaké zvláštní kouzlo. Navštívím každý otevřený, ke kterému se dostanu a nechávám na sebe mlčky to kouzlo působit...
08.05.2007 16:18:00 | Lorraine
Maličko té Sáře závidím, že to teď prožije...a vzpomínám na svůj křest...asi bych se nechal hned pokřtít znova...(kdyby to šlo) křest je fantastický zážitek....taková brána do jiného života...kdyby třeba někdo chtěl připravit ke křtu a pokřtít, ozvěte se...
08.05.2007 08:12:00 | Ik