Křišťál
Na ploše šestihranu
nám zrcadlí se svět,
křehké srdce krystalu
chce vyprávět.
O bohatství a síle,
pro kterou bloudíme
mnohdy i dlouhé míle,
ač nosíme
si v jádru srdce svého
každý střep křišťálu,
pokladu převzácného,
kouzlo grálu...
Přečteno 874x
Tipy 2
Poslední tipující: Lachailla
Komentáře (1)
Komentujících (1)