Anotace: hmmm
Co ke cuculus? :-)) Je to taková koláž poetická mám z ní dobrý pocit, estetický čerstvý vzduch neobyčejné nálady...ráda tě čtu a vzpomínám na loňské léto cos napsal pro mě tu krutou báseň o psych., fyzick. týrání v jedné cizí rodině. Byla tam revolta či vztek...útok i smířenost. Provokace, realita...
11.05.2007 11:01:00 | Jarky