Máš úplně pravdu...sama démona nepotlačíš...jenže když jsi s Ježíšem, tak právě nejsi sama a Ježíš je vyhání a dává tu svobodu...nejde o naše vlastní úsilí
ta věrnost sobě...problém je určit, kým jsi...to zná nejlíp ten, kdo Tě stvořil a ten život Ti dal, líp než Ty...jako rodiče vědí víc o tom, kým dítě je, jak se má chovat a co potřebuje v životě umět, než to samo malé třeba 3 leté dítě...
s tou láskou k sobě máš taky pravdu...právě ta ohromná nevýstižná Boží láska Tě uzdraví a přestaneš mít problém s neláskou společnosti
14.05.2007 15:31:00 | Ik
Máš úplně pravdu...sama démona nepotlačíš...jenže když jsi s Ježíšem, tak právě nejsi sama a Ježíš je vyhání a dává tu svobodu...nejde o naše vlastní úsilí
ta věrnost sobě...problém je určit, kým jsi...to zná nejlíp ten, kdo Tě stvořil a ten život Ti dal, líp než Ty...jako rodiče vědí víc o tom, kým dítě je, jak se má chovat a co potřebuje v životě umět, než to samo malé třeba 3 leté dítě...
14.05.2007 15:29:00 | Ik
tak se nezlob...ode mne trošku nešetrné...ale opravdu je cílem života najít Boha a přestat být ten démon...
14.05.2007 06:35:00 | Ik
Samozřejmě ten cejch od Boha není za trest...Nabízí nám odpuštění všeh hříchů a vztah s Ním z lásky. Na druhou stranu nejde mít obojí, abych mohl Bohu patřit a chodit s ním, musím se něčeho zříct...jako nejde mít 2 úplně nejmilovanější manželky současně...Nejde mít současně hřích a Boha...Potřebujeme se veřejně odříct hříchu a Satana, veřejně uznat, že jsme žili s jeho značkou, zasloužili trest za své hříchy a místo nás ho přijal Ježíš. A nechat si dát ten cejch od Boha...odteď patřím Bohu... něco už nevymazatelného...co mám už v mysli...k tomu patří i to, že to nebudeme tajit...jsme ochotní chodit pořed lidmi s tou hanbou na čele (v současné době spíš jen křížek na krku, to je ale často jen kulturní jev) - spíš myslím na to, že o tom jsme ochotní mluvit a netajit, že jsme byli v hříchu a dostali odpuštění)
13.05.2007 07:55:00 | Ik
Pozn. Na čelo se v Římské říši cejchovali jen vzpurní otroci za trest, byla to hanba... aby každý věděl
13.05.2007 07:35:00 | Ik