Pokušení na poušti
Anotace: (Bible, Matouš 4.kap)
Z kamenů pokrm
Hlad bolí k smrti
Zázrak mi nabízí
Nasycení
Tvé Slovo chci slyšet,
Můj dobrý Pane,
Více než sytý žít
V opuštění
Na chrámu stojím
Tvůj slib Tě váže
Musíš teď splnit mi
Zaslíbení
Víc poslouchat chci Tě
Andělů králi
Jak otrok hledat
Tvé zalíbení
Před Zlým se sklonit
Celý svět dostat
Mít obdiv a lásku
Svůj vlastní chrám
Raději budu
Tupený trapák
Jenom když klekat
Před Tebou znám...
Přečteno 506x
Tipy 5
Poslední tipující: mirakle, Holis, Šantir
Komentáře (3)
Komentujících (3)