Džbánek a mnoho krásný těl,
o tom i pěvci dávno pěli,
každý jim to hned záviděl,
i když to jejich oči neviděli.
Být v ráji, o tom jenom sním,
teď jenom v práci býti smím.
...také tě navštívil(a) naiya,
mě také.
23.07.2007 11:40:00 | frany73
Džbánek a mnoho krásných těl,
o tom i pěvci dávno pěli,
každý jim to hned záviděl,
i když to jejich oči neviděli.
Být v ráji, o tom jenom sním,
teď jenom v práci býti smím.
...také tě navštívil(a) naiya,
mě také.
23.07.2007 11:40:00 | frany73
Úplně mně báseň vtáhla do děje,když tady je teď stejné počasí.
Já do vody bych se vnořila
nechala se jí hladit
a potom s pohárkem vínečka
chtěla bych
té krásy a pohody
trochu si užít.
22.07.2007 13:07:00 | s.e.n
Taky jsem už zavítala do Tunisu.., díky bohu za pokoje s klimatizací..:-)
22.07.2007 12:51:00 | Lorellin