S těmi svými klenoty,
nekapeš mi do noty,
co tak krásy přírodní,
fauny, flóry podvodní,
jel jsi přece poznat svět,
nejen dívky prohánět!
A ty Jirko jakbysmet!
Ale jinak, vítej doma :-))) ST
12.09.2008 12:55:00 | jita.1965
Jen jestli s tím dokladem
neoctneš se před soudem.
Bude konec milování
jen na tvrdé pryčně spaní.
11.09.2008 22:53:00 | s.e.n
To ses už vrátil? Uteklo to rychle..tak tě tu taky vítám nazpátek a šup s novými klenoty ;-)
11.09.2008 21:03:00 | Chancer