Cestujeme po republice 4
Anotace: Tak si dáme ještě pár zastávek.
Šternberk
Známý hrabě ze Šternberka
zakoupil si drahá perka
nevadí mu láce
nechodí do práce
je to hrabě ze Šternberka
Olomouc
Na náměstí v Olomouci
chtěli mě cikáni ztlouci
že mám barvu bílou
tak šli na mě s pilou
hnali mě po Olomouci
Choceň
To vám jedna slečna z Chocně
přitahovala mě mocně
krásná jako růžička
byla tahle Janička
tak jak všechny dívky z Chocně
Tábor
K Táboru se Anča žene
pro kuřátko zamražené
snad jich mají dosti
též uzené kosti
k Táboru jí mlsná žene
Hradec
V Hradci pijí Votroci
často dlouho do noci
výdrž mají řádnou
občas na zem padnou
junáci jsou Votroci
Přečteno 889x
Tipy 41
Poslední tipující: Belmon, PIPSQUEAK, Lea Aura, hezule, NikitaNikaT., TetaKazi, snupicek, ZILA78, Holis, Jeněcovevzduchukrásného, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)