Venčit psy
Vypřahejte pegasy
pernatá křídla
nejsou in
příčina snů nesnází
- jiná plavidla
jiný stín
na nebeskou báň hází
bodujou lesky
plecháren
veškerých, s logy bazí
s promo hostesky
beze jmen
vypřáhněte křídlatce
antických bájí
kliďte vzduch
uvnitř klimatizace
plechů, jež spájí
lidský druh
všem umožní let jak bejk
v džínách na Měsíc
psům taky
vyvenčit je vespolek
otisknout střevíc
u vlajky
Přečteno 673x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, Holis
Komentáře (1)
Komentujících (1)